Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass Michiel Borstlap

14 juni van 13:00 tot 16:30

De tweede Masterclass van Jazzsessie Middelburg en Muziekpodium Zeeland wordt gedoceerd door de internationaal gelauwerde pianist en componist Michiel Borstlap. Met Michiel hebben we een gigant binnengehaald. Borstlap heeft een imposante carrière opgebouwd als solist van het Radio Filharmonisch Orkest en het Metropool Orkest. Met zijn werken won hij diverse prijzen over de gehele wereld en bracht hij, naast vele samenwerkingen met onder andere Herbie Hancock zelf, acht piano-albums uit.

De Masterclass vindt plaats op vrijdag 14 juni 2024, begint om 13.00u en duurt tot 16.30u. Nadien is er een borrelhapje en een drankje voorzien. De Masterclass is zeker niet alleen voor pianisten, ook andere instrumentalisten met een focus op lichte muziek zijn helemaal welkom. Enige ervaring met jazz en akkoordenschema’s is gewenst om goed mee te kunnen komen. 

Na afloop van de Masterclass is er nog een kleine borrel, tijd voor jezelf om wat te eten (niet inbegrepen) om vervolgens te genieten van twee prachtige optredens tijdens de Zeeland Jazz vrijdagavond in Middelburg (wél inbegrepen). Je gaat dan genieten van Michiel Borstlap die met zijn band muziek van Herbie Hancock speelt. En van het Zweedse Rymden; dramatisch geladen ritmes van virtuoos gespeelde jazz van het hoogste niveau. Een dag en avond om niet snel te vergeten.  

Bij de Masterclass is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Deelnamekosten bedragen € 20,- p.p. Het concert is nadien voor deelnemers vrij toegankelijk. Inschrijven kan via www.jazzsessiemiddelburg.nl.

De organisatie van deze Masterclass is mogelijk dankzij een bijdrage van het Fonds voor Cultuurparticipatie en samenwerking met Muziekpodium Zeeland.

Stadsschouwburg Middelburg

Molenwater 99
Middelburg, 4331SG Nederland
+ Google Maps

Inschrijven voor muzikanten

    Ga naar de bovenkant