Vanaf zondag 15 januari 2023 heeft Middelburg weer een jazzsessie. Drummer Matthijs van der Feen, saxofonist Martijn Kapel en gitarist Renny Minnaert van Stichting Home of Jazz & Blues hebben het initiatief genomen weer een jazzsessie in Middelburg te organiseren. De sessie duurt van 14.30u tot 17.00u en vindt plaats in de lounge van Boutiquehotel The Roosevelt.

 

Toegankelijk

Jazzsessie Middelburg is toegankelijk voor luisteraar, én speler. De sessie is er voor de gevorderde en beginnend jazz muzikant, en alles daar tussenin. Tijdens de Jazzsessie Middelburg ontmoeten muzikanten elkaar, en brengen ze de bekende jazz standards op eigen manier. Spontaan en geïmproviseerd, elke keer weer anders. De ideale zondagmiddag voor luisteraar en muzikant, in Boutiquehotel The Roosevelt, in hartje Middelburg.

 

Vijf sessies

Er worden in de eerste instantie vijf sessies georganiseerd in de lounge van Boutique Hotel The Roosevelt. De sessies vinden plaats van januari tot en met mei 2023 op de eerste zondag van de maand – met uitzondering van januari – van 14.30u tot 17.00u. De data zijn 15 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april en zondag 7 mei. Bij voldoende animo is het de bedoeling de sessie op de eerste zondag van de maand permanent voor te zetten. 

 

Meer info

Meer informatie over Jazzsessie Middelburg is te vinden op www.jazzsessiemiddelburg.nl.